Höstprogram 2020

Hej medlem!

Denna vår blev inte som hade räknat med. Hoppas att du haft en bra vår/sommar trots allt.

Styrelsen planerade för en intressant höstverksamhet men p.g.a. rådande omständigheter och en oviss framtid så kan vi bara, än så länge, genomföra korvgrillningen.

MÅNDAG 31 AUGUSTI KLOCKAN 18.00
Traditionsenlig korvgrillning ute vid Alingsås Sportfiskeklubbs stuga i Simmenäs för er medlemmar. I år har vi även en tipspromenad. Anmälan senast torsdagen den 27 augusti på föreningens telefon 0725-121242 eller mejl alingsasdiabetes@gmail.com

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, eftersom de flesta av oss tillhör en/flera riskgrupper. Skulle läget förändras så annonserar vi detta på Föreningssidan i Alingsås Kuriren, här på vår hemsida och vår Facebook-sida (Alingsås Diabetesförening).

Vi håller just nu på att uppdatera vårt medlemsregister. Du som har en mejl-adress och vill lämna den till oss kan göra det genom att skicka ett mejl till alingsasdiabetes@gmail.com och glöm inte att skriva ditt namn!

Vi följer Dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnar INTE ut din information till tredje part utan din tillåtelse. Detta är för att kunna skicka ut information till dig som medlem snabbare.

Vi tänkte att fortsätta med promenaderna även denna höst. De är på ca 45–60 minuter. Vi utgår från lokalen på Nyebrogatan 12, Alingsås. Efter detta, för de som vill, kan det bli lite kaffe och om man har några frågor som man vill ta upp. Vi börjar med dessa fr.o.m. tisdagen den 25 augusti, vecka 25, klockan 10.00 och fortsätter sedan varannan vecka, ojämn vecka på tisdagar. Ingen föranmälan krävs.

Gällande Barnaktiviteterna – med tanke på rådande situation så ber vi om att få återkomma till de som berörs av det om något skulle förändras. Planeringen var och är att något skulle göras i höst men vi vet fortfarande inte om det kommer gå att genomföra.

Har ni några funderingar, önskemål eller frågor så tveka inte att kontakta oss. I ert brev ni fick hem så finns våra kontaktuppgifter på baksidan. Tveka inte att kontakta oss så ska vi försöka hjälpa er så gott vi kan.

Varma hälsningar från styrelsen