Information till er alla

Nu har nog ni alla medlemmar fått ut hösten program. Vi hoppas att ni kan hitta någon glädje i detta. Ni är så välkomna tillbaka igen – men som vanligt så är vi försiktiga. Vi håller oss uppdaterade vad Folkhälsomyndigheten säger. Kanske är det så att många av er är vaccinerade, men vi ska ändå tänka på ”det nya vanliga” som nu är för oss alla. Är det så att en aktivitet inte kommer gå att genomföra så ser ni det här på hemsidan.

Men det som väntar härnäst är att vår boule börjar nere i Nolhaga, Alingsås (mitt emot koloniområdet). Detta börjar vi med redan nu måndagen den 23 augusti, klockan 12:00 – 14:00. Vi skulle däremot önska att ni som är intresserade av att komma ner, anmäler er på föreningens telefon eller mail, fredagen veckan innan.
Sedan fortsätter våra promenader, med start från vår lokal på Nyebrogatan 12, Alingsås, varannan tisdag med start den 24 augusti klockan 10:00. Alltså jämna veckor. Ingen anmälan krävs.

Måndagen den 6 september, klockan 18:00, så är ni medlemmar och kanske blivande medlemmar välkomna till vår traditionsenliga korvgrillning vid Fiskestugan i Simmenäs. Samkväm tillsammans med er medlemmar, tipspromenad, kaffe med dopp… detta blir nog inte fel. Anmäl er innan den 2 september på föreningens telefon eller mail.

På återseende.