Medlemsbrev

Efter en något annorlunda sommar har nu verkligheten hunnit ikapp oss och det är dags att skicka ut inbjudan till höstens aktiviteter i vår förening.
Vår erfarenhet säger oss att torgkaffet är ett bra sätt att mötas på därför fortsätter vi med dessa. Vi brukar träffas och efter kaffet bjuder vi på information av en gäst eller annan information.
I år skall vi dessutom prova en ny restaurang, Stationen i Norsesund. Vid tidigare restaurangbesök har vi haft trevligt och det är ju stimulerande att se nya miljöer, jag hoppas att du kommer med oss!

Vi i styrelsen upplever detsamma som alla föreningar att det är trögt att få medlemmar som vill vara med i styrelsearbetet.
Kanske just du känner att kanske att jag skulle kunna vara med eller så vet du någon annan om du visste hur glada vi i styrelsen skulle bli om vi fick veta detta.
Många av oss i styrelsen har suttit med alldeles för länge det gäller även mig och det är ibland svårt att tänka i andra banor.
Frågan som ofta infinner sig i mitt huvud är? Har jag tappat gnistan? Det borde vara någon annan som sitter här!

Samtidigt är det med mycket stor tacksamhet jag konstaterar att det är oerhört trevligt att möta medlemmar på olika sätt som jag får göra. Jag ångrar inte en dag att jag ställde upp i föreningslivet. Men fler borde pröva!
Vi som arbetar i styrelsen gör detta helt ideellt och jag tycker att det berikar mitt liv. Kanske skulle du också pröva på det?
Om du tycker att vi gör ett bra jobb visa det då genom att komma på våra program annars hoppas jag att du hör av dig och framför synpunkter på annat som du tycker vi skall göra.
Föreningen är till för medlemmarna.
Tyvärr har vi tvingats att ställa in lite planerade resor så det är tydligen inte så populärt.

Vår ungdomsansvarige har lovat att ordna några filmkvällar i höst. Hör gärna av dig till Carl Östh 0322-61 11 07 eller använd föreningens telefonsvarare 0322-63 81 98.

Passa på och njut av allt det goda naturen bjuder, t.ex svamp och bär, och kom sedan till våra träffar. Vi ser framemot att träffa just dig och tag gärna med dig en vän!

Vi ses! Hälsningar från oss i styrelsen genom ordföanden

Carita Henriksson