Sommarhälsning

Foto: Pixabay

Vi tyckte att det var synd att vårterminen fick ett så abrupt slut pga att regnet kom i vägen för oss, tyvärr önskar man ibland att man kunde styra över vädret. Ni som anmälde er till vårt lilla möte vid Fågeltornet i Nolhaga hoppas vi inte blev allt för besvikna.

Under våren har vi haft vårt årsmöte där vi fick en ny styrelse. Ny ordförande, Elisabeth Wallenberg och en ny ledamot, Kerstin Magnusson. Men det finns fortfarande en vakant plats kvar om någon känner sig manad, tveka inte att kontakta oss.

Cecilia från Gröna Hörnan i Alingsås var även hos oss för att visa vårens alster. Där kom några av er hem med lite lottovinster.

Våra promenader har fortsatt, hoppas att ni inte glömt av detta. Hade varit trevligt med fler som följer med ut. En timmes promenad i lugnt tempo klarar de flesta av. Nu är det sommaruppehåll men återkommer igen den 24 augusti.

Boule-spelet fortsätter t.o.m den 27 juni sedan tar vi även där ett sommaruppehåll fram till måndagen den 15 augusti, klockan 12:00 – 14:00 nere i Nolhaga. Även där vore det trevligt om fler skulle vilja vara med. En trevlig aktivitet med lagom ansträngning.

I och med detta så vill styrelsen önska er medlemmar en riktigt go och trevlig sommar med möjlighet att få samla ny energi så att vi alla orkar ta nya tag till hösten igen.
Notera gärna i er kalender att måndagen den 22 augusti har vi vår första träff. Mer info kommer med utskicket i början av augusti.

Du har väl inte glömt att du som medlem hos oss har även möjlighet att gå på gratis kurser/webbinarium (länk) via Storstockholms Diabetesförening. Just nu är det en paus, men de kommer åter igen i september. Kika in på länken och se om något skulle kunna passa eller intresserad dig

Glöm inte att vi finns här för er och har ni frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss.

– Styrelsen i Alingsås Diabetesförening