Höstprogram 2022

Då har höstens program för er medlemmar kommit ut till er i brevlådan. Om det skulle vara så att ni inte fått det så får ni väldigt gärna höra av er till oss så löser vi det för er.
Vill även påtala vikten i att anmäla sig till våra aktiviteter, det hjälper oss att planera mycket bättre.

Våra promenader fortsätter i vanlig ordning med start fr.o.m onsdagen den 24 augusti, klockan 10:00. Promenaden är på ca 45-60 minuter. Vi utgår från vår lokal.

Boule spelas nere i Nolhaga Park på deras boulebana mitt emot koloniområdet. Dessa har startat upp och är på måndagar, klockan 12:00-14:00.

Måndagen den 22 augusti kommer vi ha vår korvgrillning, men i år åker vi ut till Hjälmared istället. Tänk på att anmäla er senast onsdagen den 17 augusti.

Tisdagen den 20 september kommer Alingsås kommuns Vård- och omsorgsförvaltning och pratar om ”Ett gott åldrande”. Anmäl er senast fredagen den 16 september.

Tisdagen den 11 oktober går vi ut för att se på ”Lights in Alingsås”. Vi utgår från vår lokal. Anmälan senast torsdagen den 6 oktober.

Tisdagen den 15 november kommer Alingsås och Vårgårda Räddningstjänst för information till oss. Anmälan senast torsdagen den 10 november.

Tisdagen den 6 december har vi julfest i vår lokal. Anmälan och inbetalning absolut senast tisdagen den 29 november.

Till er barn och ungdomar som vi har i föreningen så kommer separat inbjudan för aktiviteter till er.