Socker – Hur påverkar det oss?

Välkomna till en föreläsning om socker.

Ann Fernholm, vetenskapsjournalist och författare berättar om sockets skadliga påverkan och varför vi bör undvika det. Du kommer att få kunskap och goda råd och bli motiverad att läsa innehållsförteckningen extra noga när du handlar nästa gång. Varmt välkomen!

Tid: 17 oktober 2016, klockan 18:30
Plats: Partille Kulturum, Stora scenen. Gamla Kronvägen 56, Partille centrum
Pris: Fri entré för medlemmar, icke medlemmar betalar 80 kr kontant

1 svar på ”Socker – Hur påverkar det oss?”

 1. Hej Ann!
  Jag ser fram mot att få höra dig live, ikväll i Partille, prata om socker. Har med stort intresse läst din bok, och är numera friskare utav att ha minskat med socker, framför allt med att undvika dryck som har tillsatt socker.
  Jag har lyssnat på Robert Lustig, och han har ju tydligt pekat ut fruktos som den stora boven. Men när man läser på livsmedelsförpackningar, står det ”sockerarter”, men jag skulle vilja veta andel fruktos.

  Kan passa på att också tacka för boken ”Det sötaste som finns” som jag gav min sonhustru, som är från Malaysia, som nu har en väldigt frisk Stella, 9 månader.

  Vill också gratulera till ditt uppdrag om boken du ska skriva om cancer. Hade själv cancer för snart 4 år sedan. Det var en saktmodiga, 3,6 kilo som satt i magen, men som skars bort. Har inte fått reda på någon orsak, men jag tror på att socker kan ha varit inblandat. Naturligtvis en amatörgissning!

  Mvh,
  Folke Höglund,
  Mölnlycke.

Kommentarer är stängda.